Din ekspert i stål -> Ring til mig på: 2877 4396

Massiv stålbordplade i rustfrit stål

Hvis du ikke vil gå ned på design, holdbarhed eller funktionalitet så er en massiv stålbordplade i rustfrit stål det helt rette match for dig.

Steel4U leverer massive bordplader i stål som er helt specialdesignede til dine ønsker og behov. Der er fokus på kvalitet og hver enkelt lille detalje så dit køkken får et helt unikt look.

Læs mere om de mange fordele ved en massiv stålbordplade.

Images: 

Fordele ved en moderne stålbordplade 

En massiv stålbordplade harmonere godt med det moderne køkkenmiljø. Der bliver lagt mange timer i køkkenet og det er tit et samlingspunkt for familien, så køkkenet er et rum der skal være funktionelt, men samtidig også være flot og indbydende. 

Blandt nogle af de mange fordele ved en massiv stålbordplade kan nævnes:

  • God holdbarhed og kan modstå meget slid
  • Får flot patina
  • Næsten ingen vedligeholdelse og nem at rengøre
  • Praktisk og funktionel
  • Hygiejnisk6

Massive stålbordplader har også flere designmæssige fordele. De kan være med til at give et mere lyst køkken da bordpladen vil reflektere lyset i rummet. Derudover harmonere det godt med de hårde hvidevare i køkkenet og håndtag som oftest er i stål.

Specialdesignede stålbordplader efter mål

Ved hjælp af et topmoderne laserskærings anlæg kan vi sikrer, at alt bliver fremstillet med størst mulig præcision, så detaljen fremstår skarpt og gennemarbejdet. Der er ikke to køkkener der ens, så det sætte stor krav til bordpladen. Uanset om der skal laves indhug, hjørner, buer eller andet på den massive stålbordplade, så er det muligt at realisere.

Det er også muligt at lave udskærring til kogeplader og så levere vi også stålbordplader med vask. Man kan selv stå for opmåling til bordpladen, ellers kan vi stå for det så er man sikret at det passer perfekt.

Flere tykkelser og kanter

Få en massiv bordplade i stål i lige den tykkelse du ønsker. Er du i tvivl om hvad der passer bedst i dit køkken rådgiver vi altid, så du bliver tilfreds med din nye bordplade.

De mest almindelige tykkelser for en massiv bordplade i stål er 5,6 eller 8mm. Har du andre ønsker til tykkelsen af bordpladen så finder vi også en løsning på det.

Der er mange muligheder og kombinationer når det kommer til designet og formen på bordpladen. Det er muligt at få med og uden bagkant, nogen ønsker en hel enkel stålbordplade uden bagkant og med en standard firkantet forkant. Det er dog også muligt at få en afrundet forkant, skråning eller noget helt tredje.

Levering og montering af rustfri stålbordplader

Vi står for hele processen når du bestiller rustfrie massive stålbordplader. Steel4U kører efter konceptet opmåling, fremstilling, levering og montering. Og så går vi ikke før stålbordpladen sidder helt perfekt.

De rustfrie stålbordplader leveres over hele landet efter dine ønsker.

Bestil din nye rustfrie stålbordplade idag

For at bestille en massiv stålbordplade kan du sende en mail til info@steel4u.dk, ringe til 2877 4396 eller udfylde vores kontaktformular. Og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud en massiv stålbordplade

kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud renovering og nybyg. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Steel4U

Velkommen til Steel4U – Løsninger i stål

Jeg tilbyder kvalitetsløsninger indenfor rustfrit stål.  Min erfaring indenfor det rustfrie fag er stor og mangeårig. Primært arbejder jeg med fremstilling og udvikling af ståltrapper, stålbordplader og fiskeriudstyr, men også gerne andre emner i rustfrit stål.

Jeg arbejder kun med de bedste materialer, for at sikre at slutproduktet lever op til kundens og mine kvalitetskrav. Jeg påtager mig opgaver for virksomheder såvel som for private.

Vi starter med at drøfte projektets omfang.  Herefter kommer jeg med et uforpligtende tilbud til dig på baggrund af vores snak.