Din ekspert i stål → Leverer i hele Danmark → Ring til mig på: 28 77 43 96

Ståltrappe

Hos Steel4U tilbyder vi specialdesignede ståltrapper til udendørs og indendørs brug, til private hjem og erhverv. Mange års erfaring gør at vi kan lave alt når det kommer til trapper i stål, så det er næsten kun fantasien der sætter grænser. 

En trappe lavet af stål kan være med til at give hjemmet det sidste for at man får en flot sammenhængende stil eller udtryk. En trappe bliver brugt utrolig meget i et hjem eller på kontoret så det er vigtigt den lever op til ens krav og behov.

En trappe i stål med mange muligheder

Få en moderne trappe der giver lys og liv til rummene. Mange hjem har de klassiske træ trapper der er lukket helt af og ligger isoleret for sig selv, hvilket tit er spild af kvadratmeter. Vores trapper af stål kan nemt blive en del af hjemmets moderne indretning og giver samtidig fuld udnyttelse af pladsen. En rustik ståltrappe med sider i glas, giver lys og åbner et ellers mørkt trapperum op, samt giver udsyn mellem etagerne i huset.

Læs mere om de mange typer af ståltrapper vi laver.

Vores ståltrapper er mere end bare en trappe

Images: 

En flot ståltrappe kan være meget mere end en trappe. Når vi kommer ud til dig for at komme med et uforpligtende tilbud på din trappe, rådgiver vi altid så vi i samarbejde kan finde den rette løsning.

Vi tilbyder alle typer af ståltrapper.

  • Ligeløbstrappe i stål
  • Halvssvingstrappe i stål
  • Kvartsvingstrappe i stål
  • Spindeltrappe i stål
  • Vindeltrappe i stål

Stål trapper udendørs 

En udendør trappe af stål har næsten ingen vedligeholdelse, og samtidig vil en galvaniseret overfladebehandling betyde at man har en trappe som kan modstå alt vind og vejr. 

Udendørs trapper lavet af stål er især populære hos virksomheder, da de ønsker så lidt vedligeholdelse og så lang levetid som muligt. Men der er også flere og flere private, der ønsker at få gavn af en udvendig ståltrappes egenskaber.

Stål trapper indendørs 

En indendørs trappe lavet af stål passer perfekt ind i hjem hvor man ønsker et rustik men stadig elegant design. Vores mange års erfaring med implementering af stål i de danske hjem gør at vi kan give en god og faglig rådgivning så stål trappen harmonere perfekt med resten af hjemmet.

Skab din egen unikke ståltrappe med vores store udvalg af løsninger og materialer som.

  • Trappe trin i stål, træ eller glas
  • Maling af trappen
  • Overfladebehandling
  • Sider i glas, stål eller træ
  • Gelænder i stål eller glas

Valg af trappe og materialer kan sammensættes på kryds og tværs, derfor kan vi også garantere at vi kan lave præcis den ståltrappe du ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på stål trapper

Vi starter med at drøfte omfanget af projektet, hvorefter jeg kommer med et helt uforpligtende tilbud til dig på baggrund af vores snak. Ønsker du at hører mere eller få et tilbud på din opgave kan du ringe på 28 77 43 96 eller udfylde kontaktformularen.

kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud renovering og nybyg. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Steel4U

Velkommen til Steel4U – Løsninger i stål

Jeg tilbyder kvalitetsløsninger indenfor rustfrit stål.  Min erfaring indenfor det rustfrie fag er stor og mangeårig. Primært arbejder jeg med fremstilling og udvikling af ståltrapper, stålbordplader og fiskeriudstyr, men også gerne andre emner i rustfrit stål.

Jeg arbejder kun med de bedste materialer, for at sikre at slutproduktet lever op til kundens og mine kvalitetskrav. Jeg påtager mig opgaver for virksomheder såvel som for private.

Vi starter med at drøfte projektets omfang.  Herefter kommer jeg med et uforpligtende tilbud til dig på baggrund af vores snak.