Din ekspert i stål → Leverer i hele Danmark → Ring til mig på: 28 77 43 96

Firmaprofil

Er tiden kommet til at få lagt en lækker bordplade i massiv rustfrit stål i køkkenet? Skal den gamle, rustne havelåge udskiftes med en ny? Hvad du end skal have lavet i rustfrit stål, så er du kommet til den rette.

God til det med stål

Jeg hedder Flemming Andersen, og jeg startede Steel 4 U i 2012, da jeg gerne ville disponere frit over min tid. Jeg er udlært rustfri stålsmed og har stor erfaring inden for branchen, som jeg har været i i over 30 år.

Jeg har håndelaget, ekspertisen og maskinerne til at fremstille - ja, nærmest hvad det skulle være. Har du et konkret projekt i hænderne eller måske blot en spirende idé i hovedet, skal du ikke holde dig tilbage for at tage fat i mig.

For private har jeg blandt andet fremstillet:
- Stålbordplader
- Ståltrapper
- Hegn og havelåger
- Postkasser

Det foregår således

Noget af det jeg går højst op i er at få en god dialog med dig som kunde. Jeg kommer altid ud og tager en snak med dig om dine ønsker, hvorefter vi i fællesskab finder ud af, hvordan det skal laves. Når jeg har målt op, tegner jeg en skitse på computeren, så du kan få en fornemmelse af, hvordan det kommer til at tage sig ud i virkeligheden.

Og jeg kommer selvfølgelig selv ud og monterer produktet, når det er klart, og jeg kører ikke før, alt er, som det skal være.

kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud renovering og nybyg. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Steel4U

Velkommen til Steel4U – Løsninger i stål

Jeg tilbyder kvalitetsløsninger indenfor rustfrit stål.  Min erfaring indenfor det rustfrie fag er stor og mangeårig. Primært arbejder jeg med fremstilling og udvikling af ståltrapper, stålbordplader og fiskeriudstyr, men også gerne andre emner i rustfrit stål.

Jeg arbejder kun med de bedste materialer, for at sikre at slutproduktet lever op til kundens og mine kvalitetskrav. Jeg påtager mig opgaver for virksomheder såvel som for private.

Vi starter med at drøfte projektets omfang.  Herefter kommer jeg med et uforpligtende tilbud til dig på baggrund af vores snak.