Stålbordplade på specialmål

Stålbordplader er et moderne valg i mange danske hjem efterhånden. Det industrielle look er kommet for at blive. Hos Steel4U har jeg over 30 års erfaring med rustfri stål og fremstilling af special emner til blandt andet bordplader.

Stålbordplader med indbygget vask er en unik kombination med det stilrene look og funktionalitet i top. Det skaber et nordisk udtryk, hvilket giver dit køkken karakter og personlighed, samtidig med at stålbordpladen er nem at rengøre og vedligeholde.

Stålbordplader

Stålbordplade med vask

Fordelene ved en stålbordplade med vask

Mange boligejere vælger stålbordplader med vask, da det er en praktisk og smart løsning. Den isvejsede vask integreret i bordpladen skaber en jævn overflade, der er let at tørre af, hvilket minimerer at snavs og skidt sætter sig fast.

Stålbordplade med integreret vask gør, at der ikke er nogen kanter, hvor skidt kan ophobe sig og rengøringen bliver en leg. Derfor kan dit køkken hurtigt fremstå rent og indbydende med en stålbordplade.

Jeg kan skræddersy løsningen til netop dit køkken, hvor du kan sætte dit eget præg på. Hos Steel4U kan du være med til at bestemme designet. Forkant, bagkant, overflade og tykkelse kan du være med til at bestemme. Det stopper ikke her. Du kan selv vælge hvilken type vask og armatur du ønsker, der skal monteres på bordpladen. Kun din fantasi sætter grænsen.

Jeg går meget op i selv den mindste detalje og derfor arbejder jeg også tæt sammen med mine kunder, for at kunne skræddersy stålbordpladen præcis efter stil, ønsker og behov.

Lad os hjælpe med stålbordpladen til dit drømmekøkken

Hos Steel4U kan du realisere dit drømmekøkken med en specialfremstillet stålbordplade. Jeg har mange års erfaring i at arbejde med rustfrit stål, og jeg har maskinerne og udstyret til at fremstille selv de mere komplekse emner i rustfrit stål.

Få et uforpligtende tilbud på fremstilling, levering og montering af stålbordplade til dit drømmekøkken. Ring og hør mere på telefonnummer 28 77 43 96 eller send en e-mail til info@steel4u.dk. Du kan også til enhver tid udfylde kontaktformularen, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.