Massiv stålbordplader - Stilrent og holdbart

En massiv stålbordplade i rustfrit stål er ikke kun en praktisk overflade til dit køkken, men også pænt og stilrent. Hos Steel4U går vi op i at hvert køkken er unikt og hjertet i ethvert hjem, og derfor skal det både være funktionelt og æstetisk.

Stål er kendt for sin ekstreme holdbarhed. En massiv stålbordplade kan modstå intens brug, skæring og varme uden at miste sit udtryk. Uanset om du er en passioneret kok eller blot elsker at lave mad, vil din stålbordplade forblive fejlfri i årevis. En massiv stålbordplade kan tåle hverdagens slid og udfordringer og bevarer sin glans, selv når gryder og knive kommer i kontakt med overfladen.

Massiv stålbordplade

Bordplade massiv rustfrit stål

Massiv stålbordplade - minimal vedligeholdelse

Over tid udvikler stålbordpladen en flot patina, der giver den endnu mere karakter og autenticitet. Den naturlige proces tilføjer et unikt touch til dit køkken. En stålbordplade kræver næsten ingen vedligeholdelse.

Den er nem at rengøre med blot en fugtig klud, og du slipper for besværet med særlige rengøringsmidler. Så du kan bruge mere tid på at lave lækre måltider og mindre tid på rengøring.

Stålbordpladen har en glat overflade, der gør madlavning og rengøring enkel. Den er praktisk og funktionel, og du kan trygt arbejde direkte på overfladen. Stål er et hygiejnisk materiale, der er let at holde rent. Bakterier og snavs har svært ved at sætte sig fast, hvilket gør stålbordpladen ideel til et sundt og rent køkkenmiljø.

Specialdesignede stålbordplader efter mål

Stålbordplader er ikke standardprodukter. Jeg skræddersyr dem efter dine ønsker og behov. Ved hjælp af avanceret laserskæring sikrer jeg præcision ned til mindste detalje. Uanset om du ønsker indhug, hjørner eller buer, kan Steel4U realisere det. Jeg tilbyder også udskæringer til kogeplader og levere stålbordplader med integreret vask. Du er velkommen til selv at foretage opmåling, jeg kan også hjælpe dig med at sikre den perfekte pasform. 

De mest almindelige tykkelser for en massiv bordplade i stål er 5,6 - 8 mm. Der er mange muligheder og kombinationer når det kommer til designet og formen på bordpladen i rustfrit stål. Det er også muligt at få en stålbordplade med bagkant eller afrundede kanter. 

Bestil din nye massive stålbordplade i dag

Steel4U kan sørge for hele processen, opmåling, fremstilling, levering og montering. Jeg sørger for at bordpladen bliver monteret korrekt og sidder 100 % som den skal. Jeg kan levere i hele landet.

Kontakt Steel4U i dag på telefonnummer 28 77 43 96 eller send en mail til os på info@steel4u.dk med dine ønsker. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen.