Din ekspert i stål → Leverer i hele Danmark → Ring til mig på: 28 77 43 96

Stålbordplade med vask

Det er muligt at få stålbordplader med vask. Stålbordplader giver et rustik og nordisk udtryk i dit køkken, og for at fuldende det kan du få isvejset en håndvask. Din bordplade og håndvask vil gå ud i et, hvilket er meget specielt og unikt.

Fordele ved en stålbordplade med vask

Mange vælger en stålbordplade fordi de ønsker noget unikt, som samtidig har fokus på funktionalitet og hygiejne. Vælger man en massiv stålbordplade med vask der isvejset får man et køkken miljø som er ekstremt nemt at rengøre og holde pænt.

Når vasken er isvejset stålbordpladen vil man nemt og hurtigt kunne tørre alle overfladerne af og der vil ikke være nogen kanter som på en normal vask, hvor skidt kan sætte sig i krogene.

Læs mere om vores stålbordplader med vask her.

Se også fordelene ved en massiv stålbordplade

Images: 

Sæt dit helt eget præg på køkkenet med en stålbordplade med vask 

Alle vores bordplader er lavet fra bunden og man har mulighed for at sætte sit helt eget præg på det endelige resultat. Udover forkant, bagkant, overflade og tykkelse kan man også vælge hvilken vask man ønsker. Isvejset eller en vask der er monteret på bordpladen. Derudover er det også muligt selv at vælge hvilken type armatur der skal være.

Hos Steel4U gør vi alt for at imødekomme alle ønsker og behov. Vi er stolte af at være med til realisere dit drømmekøkken, og sætter en stor ære i at alle produkter vi levere lever op til de højeste krav indenfor funktionalitet, design og kvalitet.

Kom i gang med din stålbordplade med isvejst vask

Vi leverer bordplader til hele Danmark. Hos Steel4U fremstiller vi stålbordpladen, samt levere og montere. 

Kontakt os via mail, på 28 77 43 96 eller brug vores kontaktformular og få et helt uforpligtende tilbud. 

Vi ser frem til at realisere dine køkkendrømme.

kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud renovering og nybyg. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Steel4U

Velkommen til Steel4U – Løsninger i stål

Jeg tilbyder kvalitetsløsninger indenfor rustfrit stål.  Min erfaring indenfor det rustfrie fag er stor og mangeårig. Primært arbejder jeg med fremstilling og udvikling af ståltrapper, stålbordplader og fiskeriudstyr, men også gerne andre emner i rustfrit stål.

Jeg arbejder kun med de bedste materialer, for at sikre at slutproduktet lever op til kundens og mine kvalitetskrav. Jeg påtager mig opgaver for virksomheder såvel som for private.

Vi starter med at drøfte projektets omfang.  Herefter kommer jeg med et uforpligtende tilbud til dig på baggrund af vores snak.